Pleacă antrenorul care a făcut senzație în Liga 2!

Dragoș Militaru (33 de ani), antrenorul Unirii Dej, nu și-a prelungit contractul scadent la finalul lunii trecute, astfel că pleacă de la echipă după trei ani și jumătate.

Anunțul a fost făcut în această după-amiază pe pagina oficială de Facebook a clubului, iar reacțiile fanilor au apărut imediat. “S-a rupt o bucată din inima noastră”, “cuvintele sunt prea mici pentru toate cele făcute la echipă” sau “nu uita, Dejul este casa ta” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la aflarea veștii că Militaru pleacă de la echipă.

Ce se arată în comunicatul clubului

“La sfârșitul lunii mai, contractul dintre FC Unirea Dej și Dragoș Militaru a ajuns la final, astfel că, după aproape trei ani și jumătate, drumurile noastre se despart. Ieri, 1 iunie, în cadrul unei întâlniri cu Consiliul Director și cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, tehnicianului în vârstă de 33 de ani i s-a propus prelungirea angajamentului, însă și-a exprimat dorința de a alege în această nouă etapă a carierei un alt drum profesional”, este o parte din anunțul făcut de către Unirea Dej pe site-ul clubului.

„Consider că așa e mai bine pentru ambele părți”

“S-a încheiat un capitol frumos din viața mea din care plec cu amintiri și realizări unele mai frumoase ca altele. Consider că așa e mai bine pentru ambele părți în acest moment. Rămân cu gândul că, în acești 3 ani și jumătate, împreună cu echipa și staff-ul, am reușit să aducem emoție, entuziasm și fericire multor oameni și ne-am atins toate obiectivele propuse indiferent de situațiile cu care ne-am confruntat. Sunt mândru că, după acești ani de muncă, mai mulți jucători pot face pasul la Liga 1 sau la alte echipe cu potențial ridicat.”, a fost una dintre primele reacții ale antrenorului după anunțul despărțirii.

Dragoș Militaru este antrenorul care a reușit cea mai mare performanță la Unirea Dej, atingând play-off-ul și, la un moment dat, primul loc în acest sezon. El a preluat echipa când se afla în Liga 3, alături de care a promovat în al doilea eșalon la finalul sezonului 2020/2021.

sursa foto: ProSport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *