Fundașul Matija Boben a semnat cu CFR Cluj!

Al treilea transfer al verii pentru fosta campioană. Fundașul sloven Matija Boben (29 de ani) este ultima noutate din lotul lui Andrea Mandorlini.

După ce au semnat înțelegeri cu portarul Cătălin Căbuz și atacantul Philip Otele, ambii din campionatul intern, clujenii au transferat și un fundaș central. Fundașul care măsoară 1,91 metri și este cotat la 300.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.ro a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, asta după ce în trecut a jucat pentru Bolton, ND Gorica, Rostov, Livorno sau Pescara.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text
sursa foto: pagina oficială de Facebook CFR Cluj

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul central, Matija Boben, este noul jucător al echipei noastre!”, se arată pe pagina oficială a clubului din Gruia.

Înlocuitor pentru Yuri?

Poziția de fundaș central putea deveni cu probleme la Cluj, având în vedere plecarea lui Denis Kolinger și faptul că Bogdan Țîru n-a fost om de bază în sezonul trecut.

Mai mult, Boben ar putea să-l înlocuiască în compartimentul central pe Yuri sau pe Andrei Burcă, ambii cu șanse mari de a pleca în această vară. Amândoi au fost doriți de Rapid, însă șansele să ajungă în Giulești au scăzut considerabil, mai ales că pe adresa fundașului din prima reprezentativă a României ar fi sosit și oferte din străinătate.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *