Încă un transfer pe axa CFR – Universitatea Cluj. Pe Cluj Arena a ajuns un triplu campion al României

CFR Cluj a anunțat astăzi împrumutul fundașului Andrei Peteleu (31 de ani) la Universitatea Cluj. Este al doilea jucător care pleacă în această vară din Gruia și semnează cu alb-negrii, după Mihai Bordeianu.

Peteleu se afla la a doua sa experiență la CFR. Acesta s-a întors la formația ardeleană în iarna acestui an, însă a pierdut concurența pentru titularizare cu Mario Camora, Cristi Manea sau Cristopher Braun. Peteleu a bifat o singură apariție în acest sezon sub comanda lui Andrea Mandorlini, a intrat în finalul meciului câștigat contra Poli Iași, scor 2-0.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Universitatea Cluj au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Andrei Peteleu până la finalul acestui sezon. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră”, se arată într-un comunicat postat de către fosta campioană în mediul online.

Unul dintre cele mai importante meciuri disputate de Peteleu a fost contra lui Lazio / sursa foto: gsp.ro

Are 3 titluri de campion

De-a lungul carierei, Peteleu a mai evoluat pentru echipe precum Petrolul Ploiești, UTA Arad, Kisvarda sau Sheriff Tiraspol. În tricoul CFR-ului a strâns 73 de apariții și a marcat un gol. Acesta a contribuit la primele 3 titluri dintre cele 5 consecutive cucerite de alb-vișinii, între 2018-2020. Peteleu a fost pe teren în victoria ardelenilor de pe teren propriu împotriva italienilor de la Lazio (2-1), în grupele UEFA Europa League, în 2019.

250.000 de euro este cota de piață a lui Peteleu în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.ro

sursa foto: Prima Sport

Distribuie articolul pe social media: