Liber după despărțirea de CFR Cluj, Jefte a fost propus la FCSB! Răspunsul lui Gigi Becali

Atacantul Jefte Betancor (30 de ani) și-a reziliat de comun acord contractul cu CFR Cluj. El fusese transferat în urmă cu un an, de la Farul, însă n-a confirmat în Gruia nici sub comanda lui Andrea Mandorlini (63 de ani).

După ce a fost schimbat în meciul cu Farul, câștigat de CFR cu 3-1, Betancor a ales să plece de la stadion, iar din acest motiv a intrat în conflict cu șefii clubului. Tehnicianul italian a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost exclus din lot, astfel despărțirea sa de club era iminentă.

Jefte Betancor a fost adus în Gruia în mandatul lui Dan Petrescu // sursa foto: Prosport

Becali: „Atâta minte credeți voi că am?”

Devenit jucător liber de contract după plecarea din Gruia, Jefte va putea semna cu un alt club abia în iarnă, când este deschisă următoarea perioadă de mercato. Anunțând în repetate rânduri că este în căutarea unui atacant, Betancor i-a fost propus lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Latifundiarul exclude această variantă, motivând că nu dorește să semneze cu jucători care au fost dați afară de alte echipe.

„M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deștept. Eu iau jucători dați afară de CFR și apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeți voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Jefte, un eșec pentru CFR Cluj

Cumpărat în urmă cu un an de la Farul pentru 250.000 de euro, transferul lui Jefte în Ardeal s-a dovenit a fi un eșec pentru clujeni. Acesta a jucat 7 meciuri și a marcat un gol în stagiunea precedentă pentru CFR, apoi a fost împrumutat la Pafos, în Cipru. În vara aceasta s-a întors la Cluj, însă nu a confirmat nici sub comanda lui Andrea Mandorlini, a reușit doar 2 goluri în 17 apariții.

Plecarea de la Cluj i-ar putea afecta cariera lui Jefte, având în vedere că el nu va putea semna cu un alt club decât în următoarea perioadă de transferuri. Betancor se află într-unul dintre cele mai slabe momente, având doar 6 goluri reușite în ultimul an și jumătate.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Jefte în acest moment

sursa foto: Sport.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *