Mandorlini, CFR Cluj, despre victoria cu Petrolul: ”Era important să câștigăm astăzi”

Antrenorul CFR Cluj, Andreea Mandorlini, a fost mulțumit de victoria cu Petrolul.

„Suntem mulțumiți. Ne gândeam ca această victorie să se dea pentru primul loc, dar ați văzut ceea ce s-a întâmplat la FCSB cu Farul. Eram foarte supărați, poate puțin am pierdut din energie, nu am jucat foarte bine azi, dar era important să câștigăm și am reușit asta.

Nu neapărat am suferit atât, dar nu am fost sclipitori din punct de vedere mental, așa cum am fost de obicei.

Azi ne gândeam să fim lideri, dar nu a fost așa. Ceea ce am văzut aseară la meciul Farului e ceva ce nu am mai văzut în viața mea, dar așa e fotbalul, mergem mai departe. Iar să mergem înainte însemna să câștigăm acest meci și am reușit

Mental, nu am fost suficient de bine pregătiți. Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă și ceea ce s-a întâmplat azi, incluzând eliminarea mea, trebuie să tragă un semnal de alarmă legat de arbitraj. Din punctul meu de vedere, acordarea acelui penalty a fost o lipsă de respect pentru două mari valori a fotbalului românesc, mă refer la Hagi și Gică Popescu.

Îmi pare rău că am fost eliminat, nu i-am spus nimic urât arbitrului, poate c-oi fi depășit linia, nu știu, în fotbal se întâmplă și astfel de lucruri. Nu știu de ce, dar aș fi pariat înaintea meciului că  asta se va întâmpla”, a declarat antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini la flash interviu la PrimaSport.

CFR Cluj a învins pe Petrolul Ploiești cu 1-0, prin golul marcat de congolezul Durel Avounou (12). CFR se află pe locul secund în Superliga.

Foto Alex Poenar. Mandorlini în stânga, cu tricou alături de președintele CFR, Cristian Balaj.

Distribuie articolul pe social media: