Mandorlini își dorește un debut cu victorie cu Iașiul: ”Primul meci e important, mi-am propus să luam fiecare partidă în parte”

Antrenorul CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini a prefațat astăzi partida de sâmbătă cu nou promovata Poli Iași. Mandorlini e recunoscut în discuția cu presa că CFR a afectată de plecările unor jucători importanți, Boateng și Scuffet iar  grupul e conștient că primul meci e foarte important.

”Este foarte greu pentru un antrenor sa faca un lot omogen acum pentru ca mercato-ul ține până în septembrie și trebuie sa adaptezi formule. La nivel de portari avem doi valoroși Under 21 ( Hiendrich și Sava n.r.) sigur că voi miza pe ei dar avem și pe alții. Sper ca Krasniqi să ramână, e un atacant bun, a dovedit, dar nu se știe ce poate apărea. Timpul a fost scurt pentru pregătire dar nu înseamnă că noi am stat, ne-am pregătit cât am putut de bine. Luăm fiecare meci în parte. Primul e cu Iași și acesta mă interesează cel mai mult, sper să pornim bine. Aici la CFR obiectivele sunt aceleași, să ne batem la titlu, si sa mergem în cupe. Clubul mi se pare schimbat, orașul mi se pare schimbat în bine”, a spus Mandorlini.

Întrebat dacă jucători de Serie C i se pare la fel de buni ca cei din Superliga l-a dat ca exemplu pe conaționalul său Compagno de la FCSB. ”Juca în Serie D nu în C și la FCSB a făcut față, a fost foarte bun” a spus Mandorlini.

Acesta se gândește și să păstreze tradiția de la CFR din trecut, o echipă pentru cupe, alta pentru campionat ca să odihnească jucătorii. ”Vom vedea, probabil că așa va fi. Vedem cum vor fi meciurile, vedem ce vom face, să fi pregătiți pentru un Adana, un adversar dificil”, a spus italianul.

De asemenea el l-a lăudat pe mijlocașul Ciprian Deac care reprezintă ”un model de pregătire, un om ambițios, dedicat, cum rar se vede, un exemplu pentru toți, vine primul, pleacă ultimul. Ciprian e un exemplu pentru toată lumea”, a spus Mandorlini.

Distribuie articolul pe social media: