Marius Bilașco, încrezător înaintea returului cu Adana: „Avem atuurile noastre”

Marius Bilașco (42 de ani), directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a oferit declarații înaintea returului cu Adana Demirspor, programat mâine de la ora 21:00.

Fostul atacant de la Unirea Urziceni și Steaua s-a declarat optimist înaintea returului din Turcia. Bilașco crede că vișiniii îi pot surprinde pe elevii antrenați de Patrick Kluivert, însă, de cealaltă parte, este conștient că o înfrângere va reprezenta un minus pentru clujeni.

„Din păcate, anul acesta nu mai avem o pernă pe care să punem capul după un tur preliminar. Suntem încrezători, ați văzut și meciul tur, puteam să câștigăm noi, puteau să și câștige ei la un moment dat. Avem atuurile noastre, ei au avantajul că vor juca acasă, sunt obișnuiți cu acea atmosferă care îi ajută în momentele importante. Trebuie să credem în ceea ce putem noi să facem.”, a spus Marius Bilașco pe aeroportul din Cluj.

Returul dintre Adana și CFR Cluj este programat joi, 3 august. Câștigătoarea acestei „duble” va înfrunta în turul 3 preliminar învingătoarea dintre Osijek (Croația) și Zalaegerszegi (Ungaria).

1.67 este cota la casele de pariuri pentru o victorie a turcilor, 4.00 pentru un rezultat de egalitate și 5.00 pentru un succes al CFR-ului

la 42.2 milioane de euro este evaluat lotul Adanei de către site-urile de specialitate, în vreme ce clujenii ar valora doar 18,9 milioane de euro

sursa foto: captură Digi Sport

Distribuie articolul pe social media: