Mesajul lui Boc la Gala de Închidere a Zilelor Maghiare: ”Am creat împreună un oraș european”

Boc a fost invitat de organizatorii Zilelor Culturale Maghiare să spună un mesaj la Gala de Închidere a festivalului, de duminică seara.
”Am participat astăzi la evenimentul care a marcat finalul ediției a XIV-a a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca. În acest cadru am subliniat cât de importantă este unitatea în diversitate.
Am creat împreună un oraș european, un loc în care fiecare să se simtă acasă, un loc în care să ne bucurăm de viață, să fim recunoscuți și recunoscători. E meritul clujenilor.
La Cluj diversitatea nu este o amenințare. Împreună am transformat-o în oportunitatea de a fi mai buni, o oportunitate de a crea un oraș cu o calitate a vieții așa cum ne-o dorim fiecare. Aici diversitatea nu este doar încurajată și susținută, ea este sărbătorită – așa cum am putut vedea la Zilele Culturale Maghiare și în multe evenimente din cursul anului. Asta este cu adevărat normalitatea europeană, normalitatea democratică.”, a spus primarul Boc.
Au mai fost pe scenă Oláh Emese, viceprimar al Municipiului Cluj-Napoca, dl Grezsa Csaba, consul general al Ungariei la Cluj-Napoca și dl Gergely Balázs, președintele Asociației Clujul Comoară, organizator Zilele Culturale Maghiare din Cluj.
Distribuie articolul pe social media: