Mihai Măciucă a semnat cu U-BT Cluj: „Ca să fiu cel mai bun, trebuia să vin aici”

Transferul lui Mihai Măciucă (23 de ani) este primul transfer realizat de campioana României la baschet, după ce a evoluat în ultimele cinci sezoane pentru FC Argeș Basketball.

Măciucă: „Nu a fost o alegere grea de făcut.”

Baschetbalistul care în sezonul trecut a avut o medie de 8.8 puncte și 2.4 recuperări a oferit prima declarație după semnarea contractului: „Aș vrea să mulțumesc staff-ului tehnic și conducerii pentru încrederea acordată. Este o onoare să fac parte din echipa campioană și îmi doresc să avem cât mai multe realizări împreună. Această schimbare reprezintă un pas important în cariera mea, o nouă provocare pentru care sunt pregătit și nerăbdător. Nu a fost o alegere grea de făcut, întrucât aspir să ajung cea mai bună versiune a mea, lucru care poate fi realizat numai alături de cei buni.

 „Fanii m-au determinat să vin aici”

Un factor decisiv al acestei mutări o repriză masa de suporteri pe care U-BT Cluj o are aproape la fiecare meci. „Ei creează o atmosferă plină de energie, aceasta fiind cea mai mare bucurie pentru orice jucător. Sunt cel de-al șaselea jucător.”, a declarat baschetbalistul originar din București pentru u-bt.basketball.

1.93 metri măsoară Mihai Măciucă, care evoluează ca extremă

sursa foto: United Hoops România

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *