Neluțu Varga, din nou salvator pentru CFR: „Fără el, echipa n-ar fi existat! Face iar infuzie la club”

Jurnalistul sportiv al celor de la Fanatik.ro, Horia Ivanovici, a anunțat că patronul lui CFR Cluj va împrumuta clubul cu aproximativ 2,5 milioane de euro.

Acesta nu a dezvăluit și motivul pentru care această sumă este atât de importantă pentru clubul din Gruia. Ce este sigur este că patronul va băga din nou mâna în buzunar și va asigura banii necesari pentru ca societatea să nu întâmpine probleme.

Horia Ivanovici, dat afară de la Digi Sport din cauza lui Piţurcă şi a lui Mircea Sandu
Horia Ivanovici // sursa foto: Digi Sport

Ivanovici: „Varga iubește echipa! Fără el, fotbalul din România n-ar fi avut performanțele astea”

„Vă mai dau o informație în premieră, ca să înțelegeți ce înseamnă Varga acolo, o informație care e 100%. Ce face e Varga, nu poți să îi spui omului decât ‘Mulțumesc, jos pălăria’.

Acum trebuie să bage în următoarele săptămâni, din buzunarul propriu, pentru că s-au adunat, 2,5 milioane de euro. Informația e 100%. Trebuie să bage 2,5 milioane de euro! Suma e între 2 și 2,5 milioane de euro, cu bătaie pe 2,5 milioane.

Din banii lui! Trebuie să facă infuzie la club. S-au adunat. Din vară și până acum, 4-5 luni, n-a mai scos niciun ban, dar s-au adunat. Dar o să îi scoată. Iubește echipa, își dă jos haina pentru echipă. Jos pălăria! Asta e pasiune pentru fotbal.

Vă dați seama ce înseamnă asta? Pentru orice om bogat 2,5 milioane de euro e mult. Deci, fără Varga, pe care unii îl înjură și pe acolo prin Cluj, n-ar fi existat CFR Cluj! Și fotbalul românesc n-ar fi avut performanțele astea”, a dezvăluit Horia Ivanovici în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

sursa foto: Știri de Cluj

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *