One May Jam #5. Festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane

Între 29 și 30 aprilie, Cluj-Napoca va găzdui One May Jam- festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane în 29-30 aprilie,
la Skatepark Parcul Rozelor și în Camping Colina. 

Ediția cu numărul 5 aduce pe scena locală peste 40 de artiști din toate ramurile culturii, precum: Blabbermouf, Macanache, Slim Rocka, KidCut, Gharaa, Surdu, Reco și mulți alții.

Două zile pline de activități: concerte, competiții de skateboarding, streetball, dans, workshopuri și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite. Două zile în care celebrăm arta și aducem pe scena locală un nou concept despre ceea ce înseamnă comunitatea.

Implicarea face diferența, iar anul acesta cu ajutorul Kaufland România reușim să ducem lucrurile la următorul nivel: mai mulți artiști internaționali, concepte inovatoarea și o comunitate mai unită.

One May Jam este despre conexiune, armonie și artă, în toate felurile ei. MC, grafferi, djs, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, cultura.

”Totul a început cu un pas de dans care acum lasă o amprentă. Din dorința de a oferi înapoi culturii care ne-a crescut și inspirat am decis să organizăm un eveniment autentic, în care să adunăm laolată o întreagă comunitate, atât locală cât și internațională. Cu ocazia aniversării a 5 ani de la inființarea trupei de dans Concrete Rockers ne vom reuni la Campingul Colina și Skatepark-ul din Parcul Rozelor pentru a celebra împreună.” , spune Victor Almaș, Președinte Asociația Concrete Rockers.

Sponsori și parteneri: Kaufland România, Cutterink, SneakerIndustry, Extasy, U-BT Cluj Napoca, Camping Colina, Trick it Up, The Breaking Class, Molotow, România, Wild Stylers Collective, Vibes on Wax Records, Bere Bârlog, Finesse Gelato & Prosecco, Woodeco.

PROGRAM „1 May Jam”

29 Mai – SkatePark Rozelor & Camping Colina
SkatePark Rozelor
12:00 Warm Up & Registrations for Streetball x Trick it Up!
13:00 StreetBall x Trick it Up competitions
14:00 Break your Brain Panel Discussions
17:00 Salată de Beef (Breaking Battle Demo Exhibitions NewCats Vs OGs)
Djs – Reco, Sophisticated-T, Raffu
Camping Colina
20:30 Open doors
Surdu, Cezemeu, SIMAH
Phunk B
Afterparty
Slim Rocka – Dj INdjstione

A doua zi – 30 Mai – Camping Colina
14:00 Open Doors & Welcome Vibes DJ Grooveek
15:30 Jammin’ S-T-Phan
16:30 Pool Party – Dj Aldaris
17:30 Cyphers with Sophisticated-T
19:30 7toDrink with Surdu
21:00 Cojones Recors & Surdu
22:00 Macanache
Afterparty Ghaara & Dj KidCut

Distribuie articolul pe social media: