PACEA DE LA CLUJ! Patronii de la Rapid și CFR Cluj imortalizați într-o ipostază inedită! FOTO de milioane

Meciul de vineri seara disputat pe Cluj Arena intre Universitatea si Rapid a avut parte de un moment neobisnuit si mai rar intalnit in fotbalul romanesc.

Dan Șucu, actionarul majoritar al Rapidului, a urmarit meciul echipei pe care o finanteaza de la loja stadionului Cluj Arena. Insa in loja stadionului si-a facut aparitia si Ioan Varga actionarul clubului CFR Cluj. Incepand cu vara anului 2022 intre cei doi oameni de afaceri a exista un conflict mocnit presarat cu replici taioase.

„Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri” / „Dacă nu ştie cine sunt îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”

Cu ocazie prezentarii in postura de actionar al Rapidului din vara anului 2022, Dan Șucu a lansat un atac la adresa lui Nelu Varga.

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. 

Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri” a spus Dan Sucu.

Replica lui Nelu Varga nu a intarziat sa apara acesta avand urmatoarea declaratie:

„Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.red. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.red. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”

In ciuda tensiunilor dintre cei doi actionar, pe terenul de fotbal cele doua echipe si-au impartit punctele. In prima confruntare directa CFR si-a adjudecat pe stadionul din Gruia cele trei puncte in urma unei victorii in fata Rapidului cu scorul de 1-0, iar in cea de-a doua confruntare Rapid s-a impus in fata feroviarilor clujeni cu scorul de 2-1 pe stadionul de sub podul Grant.

MECIUL DE PE CLUJ ARENA OCAZIE DE IMPACARE INTRE CEI DOI OAMENI DE AFACERI!

Se pare ce cei doi patroni au revenit la sentimente mai bune sau cel putin asta sugereaza o poza care circula in spatiul online!

Dan Șucu si Nelu Varga au fost imortalizati intr-o ipostaza amicala in timpul meciului Rapid – Universitatea disputat pe arena din Cluj. Aflati la loja cei doi au fost fotografiati prieteneste strangandu-si mainile si tinandu-se frateste de umar. Rareori a fost data sa se petreaca un astfel de gest de concordie si prietenie in fotbalul romanesc. Sa lasam imaginea sa vorbeasca de la sine!

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *