Președintele U Cluj, fan Lazio. A mers la Derbyul cu AS Roma însoțit de Patrick Ciorcilă

Un grup de băieți de bani gata în frunte cu președintele clubului de fotbal U Cluj, Radu Constantea, consilier local PNL, Patrick Ciorcilă (acționar Sports Festival), fiul bancherului Horea Ciorcilă, președinte CA al BT și acționar important la Banca Transilvania, Tudor Pop, notar, fiul fostului șef al Poliției, Vasile Pop, Vușcan, fiul fostului prefect PSD și alți amici de-ai lor au participat la spectaculosul derby, SS Lazio-AS Roma, 1-0, disputat ieri, ora 19.00, pe Stadionul Olimpic din Roma. Ambele cluburi joacă pe aceeași arenă sportivă dar AS Roma e în tratative cu primăria capitalei Italiei ca să își construiască  stadion propriu.

Documentare pe Olimpico

Revenind la grupul de clujeni,  aceștia au postat fotografii în social media de la stadion, unde președintele Radu Constantea s-a dus să documenteze arena sportivă și ce înseamnă un derby adevărat, cu 60.000 de spectatori, cu galerii superbe, cum este infrastructura sportivă, accesul la stadion, păstrarea siguranței sportivilor și publicului, știind ce rivalitate există între cele două grupări.

Constantea nu și-a ascuns simpatia pentru clubul lazial, înființat în 1900 și a postat o fotografie cu fularul acestui club.

Radu Constantea, mare fan Lazio

Președintele lui U Cluj si amicii săi nu au ezitat să arate ce bine s-au simțit în Capitala Italiei dar și ce grup unit de prieteni sunt. Ei se vor întoarce astăzi la Cluj-Napoca, pentru meciul U Cluj-FC Argeș, ora 21.00.

Distribuie articolul pe social media: