Probleme de lot pentru CFR! Petrescu: „Nu pregătim meciul cum mi-aș dori!”

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul CFR-ului, a susținut astăzi conferința de presă înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 21:00.

Tehnicianul campioanei a anunțat că lotul echipei sale nu este complet înaintea duelului din Bănie. Accidentările nu i-au ocolit pe clujeni, iar alți 6 jucători vin după convocările de la echipele naționale.

“Nu am reușit să antrenez toată echipa, Janga și Yeboah au avut un parcurs incredibil să ajungă aici, n-am reușit să-i scot la antrenament. Camora n-a făcut vreun antrenament, e accidentat. Boateng s-a accidentat la meciul amical cu Sibiu. Mai sunt și alți jucători cu accidentări mici, dar sperăm să-i recuperăm până la ora meciului. E clar că nu putem pregăti meciul cum aș vrea eu.”, a spus acesta.

“Burcă a venit cu un moral bun, m-am bucurat mult pentru el, sper să marcheze și pentru noi. Sper ca el și cu Manea să aibă aceleași evoluții. Birligea și Petrila au făcut și ei un meci bun contra Germaniei, ținând cont că Germania e campioană en-titre. Yeboah a debutat pentru naționala Ghanei. Janga..și drum lung, a luat și 7 goluri. Măcar dacă lua mingea cu care a marcat Messi”, a declarat Dan Petrescu.

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Foto: Curierul de Cluj

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *