Dragoș Tescan, înainte de meciul cu UTA: “Nu sunt genul pe care-l dărâmă criticile”

Dragoș Tescan (23 de ani), atacantul Universității Cluj, a participat astăzi la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad. Jucătorul adus tocmai de la UTA este apt pentru această partidă, după ce în trecut s-a confruntat cu probleme medicale.

Chiar dacă UTA nu traversează cea mai bună formă, Tescan rămâne cu picioarele pe pământ: „E un meci ca oricare altul, consider că echipele din play-out sunt de valori apropiate. Publicul îi va împinge de la spate, poate de-asta au făcut mai multe puncte acasă. Mi-aș dori să avem o stare de spirit bună, deși ora jocului va influența ritmul partidei. Poate aportul publicului ne va motiva. Nu ne-am atins niciun obiectiv, ne dorim mult să obținem victoria. Indiferent cum se va desfășura jocul, punctele sunt importante.

„Accidentările nu m-au oprit din a visa!”

Întrebat despre starea gazonului, acesta nu consideră că suprafața poate fi o scuză în cazul unui rezultat nefavorabil: „Ambele echipe joacă pe același teren, important e ce vom face noi. Ar fi frumos să marchez, dar mai mult îmi doresc să câștigăm. Punctele sunt importante pentru noi, nu cine marchează.”

Atacantul a mărturisit care este visul său în carieră: „Echipa Națională e obiectivul pentru care muncesc. Accidentările nu m-au oprit din a visa, îmi doresc să-mi ajut echipa. Cred că echipa noastră trebuie să arate mai bine, deși am luat maximum de puncte.

Întrebat despre criticile la care au fost supuși „tricolorii”, Tescan recunoaște că „nu este confortabil să auzi lucruri negative despre tine. Nu sunt genul de jucător care pune criticile la suflet, decât pe cele constructive. Fiecare e liber să-și dea cu părerea, eu nu sunt genul pe care-l dărâmă criticile. Sunt focusat pe ce am de făcut la echipa mea.”

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *