Punct important pentru Unirea Dej în deplasarea de la Iași!

Fotbaliștii de la Unirea Dej nu au marcat în ultimele 4 etape și rămân ultimii în play-off. Nici nu au primit gol de două etape, dar remiza albă din Copou îi dă speranțe antrenorului Dragoș Militaru că poate ocupa la finalul sezonului unul dintre locurile care duc la baraj: „Cred că astăzi ne-am organizat foarte bine, am știut ce vrem și am încercat să ne batem cu armele noastre cu un adversar care, cred eu, o să fie în prima ligă în sezonul următor. Noi, pe de altă parte, o să luptăm până la final pentru șansa noastră.”

Meci fără spectacol și numai câteva ocazii mari în Moldova

Oaspeții n-au avut șut pe poartă, în timp ce ieșenii au lovit bara de două ori. Dejul putea marca la lovitura de cap a lui Chira, din minutul 37, dar mingea a lovit transversala porții lui Jankov.

Ieșenii sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon și rămân pe prima poziție a clasamentului, cel puțin până la ora jocului dintre Steaua – Dinamo, programat marți, ora 19:00.

Depind de alții

Situația Dejului depinde, în acest moment, de CSA Steaua. Luna viitoare se va decide dacă roș-albaștrii vor avea drept de promovare sau nu. În cazul în care va fi păstrată hotărârea din prezent, iar steliștii nu vor putea accede în primul eșalon, Unirea Dej se va lupta cu Gloria Buzău pentru locul 5, ultimul care ar asigura locul de baraj și, totodată, șansa pentru promovare. Cele două sunt acum la egalitate de puncte în clasament, ambele cu 34, dar cu un golaveraj mai bun pentru buzoieni.

Foto: Sport Alert

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *