Reacții după UTA-U Cluj 2-0. Ce au spus antrenorii

Laszlo Balint: “Este o victorie uriașă!”

UTA Arad a învins-o cu 2-0 pe Universitatea Cluj, în etapa a doua a play-out-ului. A fost doar al doilea meci al arădenilor din acest an în care nu au primit gol. La finalul meciului, antrenorul Laszlo Balint s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale.

 

Laszlo Balint/ foto prosport.ro

“Vreau să felicit băieții, într-un moment complicat pentru noi au arătat că fac parte dintr-un grup puternic. Importanța punctelor câștigate astăzi este uriașă, mai ales că am jucat împotriva unui adversar deloc ușor, care are calitate. Este o victorie uriașă. Nu este cadoul meu, este un cadou pentru noi. Contestatari au fost, sunt și vor fi întotdeauna. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au transmis mesaje de încurajare. Echipa este foarte iubită. Le dedicăm aceste trei puncte celor care cred în noi. Vom face totul pentru a salva această echipă. Merităm să ne bucurăm pentru această victorie.”

Sabău: “Îmi asum, dar trebuie o altă atitudine!”

Antrenorul Universității Cluj a reacționat la finalul meciului pierdut la Arad, scor 0-2. Acesta a recunoscut superioriatea adversarului, apoi și-a acuzat jucătorii de lipsă de atitudine: “Intervine o relaxare de neînțeles.”

“Adversarul nostru și-a dorit mult mai mult, s-a pregătit mai bine pentru acest meci. Am fost timizi, e greu pentru mine să-i fac să-și dorească mai mult. Poate ne-am considerat mai buni decât suntem. UTA a fost mult peste noi, ne-am prezentat modest. Când am recuperat mingea, în loc să finalizăm, nu ne-am asumat. Aici s-a văzut lipsa de încredere.”

“Am schimbat sistemul, am jucat 4-1-4-1, trebuia să blocăm fundașii lor laterali. Noi n-am înțeles că puteam mai mult. La început avem atitudine, apoi intervine o relaxare de neînțeles, mai ales că nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv. Îmi asum, eu pregătesc meciurile, primul 11, dar când lucrurile merg bine, ar trebui să avem o altă atitudine.”

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *