Regal fotbalistic la Sports Festival 2023! România All Stars-Galatasaray Legends

Sports Festival 2023 promite un nou eveniment fotbalistic de marcă și la această ediție. Legendele României și cele ale clubului turc Galatasaray se vor duela pe Cluj Arena într-o partida demonstrativă.

Meciul demonstrativ All Stars Romania vs. Galatasaray Legends se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.

Biletele vor fi fost puse în vânzare joi, 20 aprilie, începând cu ora 14.00, pe entertix.ro, iar până în data de 15 mai fanii pot beneficia de prețurile early bird.

Meciul demonstrativ de fotbal dintre Romania și Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acțiune, ci și o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray vor fi donate către organizațiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamități.

Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României și Galatasaray Istanbul, unde m-am simțit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special și abia aștept să îl împărtășesc cu fanii fotbalului din România.” a declarat Gheorghe Hagi

Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România și Galatasaray și să contribui astfel, împreună cu foștii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund. Pasiunea cu care noi, membri ai Generației de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, și pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspirație pentru noile generații.“ a transmis Gică Popescu

Distribuie articolul pe social media: