S-a finalizat licitația pentru Park & Ride”-ul de la Aeroport. Valoarea e de 12 milioane de euro. Ce firmă îl va construi

S-a finalizat licitația pentru Park & Ride”-ul de la Aeroport. Valoarea e de 12 milioane de euro, anunță primarul Emil Boc.
” Valoare: peste 12 mil euro. Durata de execuție: 12 luni… Câștigătorul desemnat este TCI Contractor General SA. Valoarea atribuită pentru execuția lucrărilor este de 60.869.993,16 lei. Primăria municipiului Cluj-Napoca a obținut autorizația de construire pentru execuția lucrărilor. Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.
Proiectul prevede amenajarea accesului din drumul național și a unei platforme pentru zona de parcare. Pentru mijloacele de transport se vor organiza stații echipate cu dotările și infrastructura necesară desfășurării activităților specifice. De asemenea, este prevăzută și amenajarea unui terminal tip autogară, care va cuprinde Corp C1 – clădire terminal și copertinã, Corp C2 – copertină autocare și piațetă publică. Accesul va fi asigurat din strada Traian Vuia către platfoma pentru staționare și către zona de autogara.
Dimensiunea verde este evidențiată și în acest proiect prin crearea și amenajarea spațiilor verzi perimetrale și între locurile de parcare.
În incinta amenajată au fost prevăzute 863 de locuri de parcare, din care:
– 37 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati,
– 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice și hibride
– 788 locuri de parcare pentru autovehicule
– 8 peroane pentru autobuze.
În acest moment, colegii mei din Primărie lucrează la documentația tehnică privind obținerea autorizației de construire pentru proiectul „Reamenajare stradă Traian Vuia” care cuprinde zona de acces în Park & Ride, sensul giratoriu, trotuarele și relocarea stației pentru transportul în comun.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *