Sabău, ”U” Cluj, înainte de meciul din Cupă cu Hermannstadt: ”Avem o săptămână foarte complicată, dar vrem să ne calificăm”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, s-a aratăt preocupat înainte meciului de mâine de la Sibiu, cu Hermannstadt, contând pentru sferturile Cupei Românuei. Meciul este eliminatoriu.

”Sunt supărat pe jocul de la Arad (UTA a învins pe U, 2-0, în campionat n.r.). Sunt preocupat. Era un joc în care puteam scoate un egal. Au avut 4 minute bune în care ne-au dat 2 goluri, până atunci nu au impresionat cu nimic. Ne-am fi dorit mult mai mult. Ceea ce simt eu, ca mentalitate de învingător, trebuie să simtă și ei (fotbaliștii lui U n.r.). Acum vine o săptămână foarte complicată. Am avut acele trei meciuri, cu Botoșani-Hermannstadt-Farul, am gestionat bine, acum iar o perioadă cu trei meciuri, am început cu un eșec. E foarte important  jocul de sâmbăta de la Mediaș cu FC U Craiova 1948, sper numai pe acesta să-l jucăm acolo, e practic ca un meci în deplasare. Noi am avut și o serie de jucători cu probleme medicale, Nistor, Filip, Thiam”, a spus Sabău.

El a recunoscut că Universitatea a fost timidă la Arad. ”Nu am avut curaj, prea timizi am fost la Arad. Au fost momente în care puteam juca fotbal, eram lăsați, ne-am precipitat. Ca să formezi o mentalitate bună, asta cere timp, și nu toți sunt încă la acest nivel dintre fotbaliștii mei” a spus ”Moțul”.

El a fost de acord că o finală de Cupă cu CFR Cluj ar fi cel mai frumos cadou pentru fanii studentilor.

”Cine nu ar vrea să jucăm finala cupei? Dar să ne salvăm de la retrogradare e obiectivul primordial”, a încheiat Sabău.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *