Schimbare de look pentru Fero de la Cluj! Boala nemiloasă pe care artistul a reușit să o înfrângă

Fero de la Cluj (numele real Sorin Crețu) a fost unul din cei mai cunoscuți interpreți de muzică din Cluj la începutul anilor 2000 datorită multiplelor genuri muzicale pe care acesta le aborda.

În 1999 Fero a înființat celebra trupa Sing Sing BB care aborda genul R&B. Din această trupa au mai făcut parte și Asi (Rareș Asavoaiei) și Cristina Rus.

În cei câțiva ani de existența, trupa Sing Sing BB lansează două piese care au rămas pentru totdeauna în inimile „generației Atomic„, mai exact este vorba de melodiile „Aoleo, inima mea” și „Ascultă-mi Inima

Trupa avea să se destrame în 2001, odată cu plecarea Cristinei.

 

Sorin Crețu nu a stat mult pe gânduri după destrămarea trupei și s-a reprofilat rapid. Alături de Eugen fondează trupa „Casanova” care aborda un stil cu totul diferit. Practic, prin această mișcarea Fero a intrat în industria muzicii de petrecere.

Fero a excelat în această perioada devenind tot mai notoriu, datorită pieselor pe care le cânta. După 2001 acesta a apărut preponderent în clipuri ale unor melodi din genul manele și etno.

Cele mai remarcabile piese sunt „Beau, Beau, Beau mereu” în cadrul trupei Casanova, „Tu mă vei pierde” alături de Nicolae Guță, „Bum Zaga Zaga” alături de Costel Ciofu și „Yo sono un gigolo” în compania lui Alex de la Orăștie.

 

Fero a învins lupta cu o boală nemiloasă

În ultimii ani fanii artistului au observat o schimbare radicală de look la acesta. În urmă cu câțiva ani Fero avea o constituție atletică, etalând un corp masiv și bine tonifiat. Recent, în ultimele imagini postate de Fero pe social media s-a putut observa cum artistul a pierdut mult din masa musculară.

Sorin Crețu a oferit mai mult informații în cadrul unui interviu pentru o publicație online. Se pare că artistul a suferit de o boală nemiloasă, pancreatita, dar din fericire a reușit să se vindece și să treacă peste acest obstacol al vieții.

Au fost niște clienți la mine și erau bolnavi (n.r. de covid) și m-au îmbolnăvit și pe mine pentru că am mâncat cu ei la masă. Am mâncat din aceeași salată și normal că am luat și eu microbul. Am avut pancreatită. Am fost la mai mulți medici, am fost la patru. Am făcut prima dată endoscopie și mi-a zis că am ulcer.

La început durerile erau foarte puternice, în coșul pieptului, spatele și tot stomacul. Eram la pământ, eram foarte obosit. Eram terminat așa într-un fel. Eu nu doresc nimănui.

Majoritatea mor cu pancreatită pentru că… fără pancreas nu ai cum să ai digestie. Pancreasul este inima digestiei. Nu am fost internat în spital pentru că eu nu sunt cu spitale și cu doctori” a declarat Fero pentru publicatia Fanatik in 2022

 

Fero in 2023. sursa foto: facebook/sorin cretu

sursa foto articol principal: viper production

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *