FOTO – Lucrările sunt în toi la Cluj-Napoca pentru deschiderea Târgului de Crăciun 2024. Cum arată Piața Unirii cu câteva zile înainte de inaugurarea târgului

Cluj-Napoca va străluci din nou odată cu deschiderea Târgului de Crăciun 2024. Atmosfera plină de magie și bucurie urmează să cuprindă orașul, aducând împreună locuitorii și vizitatorii pentru a celebra spiritul sărbătorilor de iarnă într-un cadru fermecător.

Așa cum ne-am obișnuit, Târgul de Crăciun îi va bucura pe vizitatori cu o varietate de standuri frumos decorate, gata să încânte vizitatorii cu bunătăți culinare, obiecte artizanale și cadouri speciale pentru sărbători. Clujenii și turiștii vor putea achiziționa din cadrul târgului ornamente tradiționale lucrate manual și delicii culinare precum plăcinte, miere, produse/preparate din carne de porc și vin fiert.

”Planeta Crăciun” este conceptul creativ care va îmbrăca anul acesta Cluj-Napoca cu un decor de poveste, cu personaje magice și numeroase activități oferite de companii locale și naționale care au ales să fie parte din aceste proiecte începând cu acest an.

Conceptul târgului de Crăciun, ”Planeta Crăciun”, devine un personaj în viețile noastre, exprimându-se prin sustenabilitate și dorința unui viitor mai bun. Această planetă specială capătă o simbolistică aparte, fiind guvernată de regulile unui Crăciun permanent.

Începând cu 24 noiembrie 2023 în Piața Unirii vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali.

De asemenea, în Piața Unirii va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casa a lui Moș Crăciun.

sursa foto: Alexandru Poenar

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *