Situația de la U Cluj. Sabău a declinat oferta conducerii studenților

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a declinat oferta lui U Cluj de a revenipe bancă. Clubul îi caută înlocuitor lui Toni Petrea scrie gsp.ro si prosport.ro deși, oficial, clubul nu a comunicat imic pe subiect.

Tot presa sportivă centrală a scris că au fost discuții cu Sabău să revină dar acesta a refuzat în cele din urmă.

”Atunci când am preluat echipa am spus că antrenorii care vin, cu tot respectul pentru ei, îşi iau bagajele şi pleacă. Am spus că în cazul în care nu funcţionează lucrurile, plec. Însă, fiind crescut şi format aici am o altă responsabilitate. A fost o încărcătură enormă, mai ales în ultima parte şi foarte greu să te mai odihneşti, să dormi.

După meciul cu Voluntari a fost o încărcătură destul de mare, care m-a măcinat foarte mult şi m-a consumat. Am luat o decizie. Consider că este cel mai bine pentru mine, pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea la nivel de antrenor principal cu Universitatea.

Nu renunţ la cariera de antrenor. În momentul de faţă prioritatea mea rămâne însă ”U” Cluj. Ce nu aş vrea să speculeze este că nu s-a pus niciun moment problema că am cerut un buget mai mare, că am vrut să ridic nivelul, că vrem să atacăm play-off-ul, dar clubul nu a putut să îmi asigure aşa ceva.Am spus sincer exact ceea ce simt şi de ce am nevoie, dar şi ce ar fi bine pentru mine şi club”, a declarat Sabău în conferința de presă în care a anunțat că nu va mai continua la U Cluj.

Tot surse din club citate de gsp.ro spun că se derulează negocieri cu croatul Zeljko Kopic, care a pregătit formaţii ca Hajduk Split sau Dinamo Zagreb.

U întâlnește în Derby de Cluj pe concitadina CFR Cluj, luni, de la 21.30, pe Cluj Arena.

 

Distribuie articolul pe social media: