Un pompier din județul Cluj a decedat la vârstă de doar 24 de ani.

Doliu în rândurile pompierilor din județul nostru. Un tânăr sub-ofițer din cadrul detașamentului de pompieri Dej a decedat la vârstă de doar 24 de ani în urmă unei lupte cu o boală necruțătoare.

„Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel.

Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej.
Absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.
A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare.
Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, vă informăm că slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 4 februarie a.c., de la ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din satul Nima (Biserica de Sus).
Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!” se arată într-o postare pe facebook a ISU Cluj.
Distribuie articolul pe social media: