Unirea Dej a învins Academia de fotbal Viitorul Cluj într-un meci amical

Victorie pentru Unirea Dej în ultimul meci amical disputat în această vară, scor 2-0 împotriva Viitorul Cluj. Golurile partidei au fost marcate de Simion Pop și Florin Blaj (penalty), ambele în debutul părții secunde.

Dejenii bifează, astfel, a treia victorie din patru posibile în meciurile amicale disputate în această vară, după cele cu Vulturul Mintiu Gherlii (3-1) și Minaur Baia Mare (4-0). Numai CSC Dumbrăvița a remizat în fața echipei care a jucat în sezonul trecut în play-off, a fost 1-1 într-un meci disputat la Giarmata.

Pentru Unirea Dej vor urma alte două meciuri de verificare, cu ACS Târgu Mureș (L3) pe 22 iulie și SCM Zalău (L3) pe 29 iulie. Vor fi ultimele teste înaintea primului meci din noua ediție a Ligii a 2-a, care va începe pe 5 august. De partea cealaltă, pentru Viitorul Cluj a fost primul amical din această vară, noul sezon al Ligii a 3-a luând startul abia la finalul lunii august.

Noul antrenor al echipei, Dacian Nastai, a început meciul cu o formulă apropiată de cea care va fi folosită și în campionat. 1.Rareș Pop – 22.Mario Geană, 21.Daniel Pop, 15.Alin Burdeț, 19.Denis Roș – 33.Marian Pruteanu, 6.Marius Cătinean (C), 13.Cristian Chira – 10.Florin Blaj, 77.Denis Golda, 11.Simion Pop

Au mai intrat: Chindriș, Urian, Negrea, Șuteu, Zamfirescu, Zanc, Stancovici, Fulga, Piftor, Ciocan

sursa foto: Unirea Dej / Alexandru Poenar

Distribuie articolul pe social media: