CFR Cluj s-a înțeles cu fundașul dorit în această vară și de FCSB

Clubul din Gruia a anunțat astăzi că a ajuns la o înțelegere cu fundașul Anton Kresic (27 de ani), ultima oară la HNK Rijeka, prima ligă din campionatul Croației. Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!”, se arată într-o postare a echipei patronate de Ioan Varga.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text
Kresic este al 8-lea transfer al echipei lui Andrea Mandorlini / sursa foto: CFR 1907 Cluj, Instagram

Va fi cel mai înalt din lot

Kresic are 1.98 înălțime și a mai evoluat în trecut pentru Atalanta, însă nu a apucat să debuteze pentru prima echipă. El a fost împrumutat pe la echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese sau Padova înainte de a se întoarce în campionatul croat. A evoluat în 14 partide de campionat sezonul trecut, însă nu a fost om de bază la formația antrenată de Sergej Jakirovic.

La Cluj, acesta se va lupta pentru un loc în „primul 11” cu  Arlind Ajeti, Vasile Mogoș, Bogdan Țîru și Matija Boben. Ultimul dintre ei a ieșit accidentat chiar la debut, cu Poli Iași, și ar putea lipsi o lună de pe gazon. Dintre toți, Kresic va fi cel mai înalt și ar putea reprezenta o soluție pentru Andrea Mandorlini în perspectiva meciului cu Adana Demirspor, din turul 2 al preliminariilor UEFA Conference League.

A fost dorit și de FCSB

Anton Kresic este al 8-lea jucător care ajunge la CFR în această vară, după Cătălin Căbuz, Philip Otele, Arlind Ajeti, Matija Boben, Vasile Mogoș, Durel Avounou și Ziv Morgan, ultimul prezentat tot astăzi de către fosta campioană. Nu departe de această vară, Kresic a fost pe lista lui Gigi Becali pentru a veni la FCSB, însă mutarea a căzut când latifundiarul a aflat pretențiile jucătorului. „Fundașul croat voia doi ani de contract. Doamne ferește, păi mai fac eu așa ceva? Nu, tată! Vii un an, demonstrezi că ești bun. apoi mai vedem”, declara acesta luna trecută.

400.000 de euro este cota de piață a lui Kresic în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.ro. Cel mai mult a valorat 700.000 de euro, în vara anului trecut.

22 de prezențe a strâns acesta pentru reprezentativele de tineret ale Croației

FOTO principală: Digi Sport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *