Universitatea Cluj a învins-o pe CSM Reșița într-un meci amical disputat la Alba Iulia

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău n-a avut nicio emoție în fața divizionarei secunde CSM Reșița, pe care a învins-o cu scorul de 2-1.

Ardelenii și-au luat revanșa în fața echipei aflate pe locul 15 din Liga 2. Elevii lui Flavius Stoican au câștigat amicalul dintre cele două echipe din urmă cu o lună, programat tot în perioada în care campionatul a fost întrerupt din cauza meciurilor echipei naționale.

Ianis Stoica continuă forma bună arătată în acest sezon // sursa foto: Liga 2 Prosport

De data aceasta, alb-negrii au fost cei care au pus stăpânire pe joc încă din debutul partidei și au deschis scorul în minutul 13, prin Ianis Stoica. În urma unei centrări de pe partea dreaptă, atacantul împrumutat de la FCSB a reluat din apropiere și a trimis mingea sub transversală, nicio șansă pentru portarul Căpățînă.

Tot „studenții” au fost mai periculoși și au mai înscris o dată până la pauză, prin Alex Cîmpanu (min. 33). Atacantul venit de la CSU Craiova a finalizat cu stângul, lângă bară, o fază la care elevii lui Sabău au scăpat pe contra-atac. Pentru CSM Reșița a înscris Ciprian Rus, în minutul 86, care a reluat cu călcâiul din interiorul careului.

Echipele de start:

”U” Cluj: Ius. Chirilă – D. Oancea, Gab. Simion, Andr. Miron, Peteleu – Cîmpanu, Silaghi, Fossati, Val. Gheorghe – Manu, I. Stoica.
Au mai jucat: Gorcea – Popadiuc, Perianu, Hofman, P. Crișan, Vitan, Bota, Pojar.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

CSM Reșița: Căpățînă – Cega, Dudea, Ardei, Lascu, Isac, Fr. Cristea, Chera, Fărăgău, Cociș, Godwin
Au mai jucat. Andr. Răuță, I. Popescu, Velcotă, Andr. Burlacu, Ndiaye, Cip. Rus, Gomboș, Domil, Rob. Burlacu, Al. Negru, Maxim, Gurin
Antrenor: Flavius Stoican

sursa foto: Facebook FC Universitatea Cluj

Distribuie articolul pe social media: