VIDEO Cultul Martorilor lui Iehova sub asediu. Atac armat la Hamburg cu victime

Atac armat la Hamburg, joi noaptea, într-un centru al cultului Martorilor lui Iehova, informează Biziday.ro.

Presa germană vorbește de șapte decese și de opt persoane rănite grav, dar oficialitățile nu au dat un bilanț. O unitate a forțelor speciale ale poliției, care trecea din întâmplare prin zonă, a intervenit instantaneu.

Incidentul s-a produs după ora locală 21, joi seara, iar martorii au vorbit despre un atacator care ar fi tras de undeva de sus în cel puțin patru runde de foc, potrivit AFP citat de biziday.

Poliția a spus că desfășoară o operațiune majoră în cartierul GrossBorstel. Mai multe străzi au fost închise, iar cetățenii au primit mesaj de urgență să evite zona. Localnicilor li s-a cerut să stea în casă și să-și folosească telefoanele doar “în situații de urgență extremă”, pentru a nu supraîncărca rețeaua.

Mai târziu, Poliția a comunicat că a existat un singur atacator, care este decedat, fără a da detalii despre motivația acestuia sau despre modul în care a murit.

Potrivit cotidianului britanicThe Guardian, în Germania, cultul neoprotestant al Martorilor lui Iehova numără aproximativ 175.000 de oameni, dintre care 3.800 sunt în Hamburg, al doilea cel mai populat oraș al țării.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *