VIDEO. Gică Hagi, Mario Jardel și Florin Prunea, reacții după meciul demonstrativ România-Galatasaray

Legendele României și legendele all-time a celor de la Galatasaray au încheiat la egalitate, scor 4-4, într-un meci demonstrativ în cadrul evenimentului Sports Festival.

Golurile partidei au fost marcate de Adrian Mutu și Ciprian Marica, ambii cu o dublă, respectiv Kabze, Mario Jardel și Haspolatl, plus un autogol al lui Stelea. La finalul meciului, patru dintre protagoniști au ales să vorbească despre jocul prestat în teren, departe, însă, de forma cu care impresionau în urmă cu două decenii.

Hagi: „Acum îmi dau seama ce înseamnă să fii fotbalist”

„Se pare că e anul meu. Sunt fericit, a fost o seară frumoasă. Publicul a fost numărul 1, nu mă așteptam să vină atât de mulți. A fost o plăcere deosebită că m-am revăzut cu foștii colegi. Mintea gândește, însă picioarele nu mai ascultă. Acum îmi dau seama ce înseamnă să fii fotbalist, să te antrenezi. Cu siguranță că un festival de genul va fi și la Constanța.”

VIDEO cu declarația integrală a lui Hagi

Mario Jardel (49 de ani) a rămas la declarații la finalul meciului demonstrativ. Eric de Oliveira (37 de ani), conaționalul său, a tradus dialogul dintre jurnaliști și fostul atacant al lui Galatasaray.

Mario Jardel: „Eu m-am născut pentru a marca”

„În primul rând, vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat oportunitatea de a mă revedea cu foștii colegi, pentru mine e de neprețuit. Apoi vreau să mulțumesc organizatorilor pentru acest eveniment. Eu m-am născut pentru a marca, cine vrea spectacol să-l cheme pe Ronaldinho”

VIDEO cu declarațiile lui Mario Jardel

 

Florin Prunea a apărat buturile României în a doua repriză, după ce i-a luat locul în poartă lui Bogdan Stelea. Fostul președinte de la Dinamo a primit 3 goluri, dintre care unul de la vedeta lui Galatasaray, Mario Jardel.

Florin Prunea: „Ne-am simțit extraordinar lângă suporterii noștri”

„O seară extraordinară. E din ce în ce mai greu (n.r. datorită vârstei). Clujul este capitala sportului în România. Cred că Echipa Națională va obține 6 puncte în luna iunie în preliminariile pentru EURO 2024.”

VIDEO cu reacțiile lui Florin Prunea după fluierul final

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *