VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj, după ce a salvat echipe de la retrogradare: ”Sunt fericit, am scăpat de presiunea enormă ce a fost pe umerii noștri. Nu mă gândesc acum la discuții despre un nou contract”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, a reușit să-și îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare, cu un meci înainte de finalul sezonului în Liga 1. Acest 2-0 cu Chindia Târgoviște a dus Universitatea pe un loc, 9, care nu mai poate fi amenințat de retrogradare.

Sabău a venit destul de relaxat la conferința de presă dar tot cu un discurs serios, concentrat pe ce s-a întâmplat și, mai ales, pe ce va veni, partida, una de vacanță, cu Hermmanstadt și, mai ales, finala Cupei Românei.

”Sunt fericit, am scăpat de presiunea enormă ce a fost pe umerii noștrii. A fost foaerte greu mai ales în ultimele săptămâni. Mă gândeam dacă ne bate Botoșaniul și pierdem cu Chindia suntem la baraj sau la retrogradare. Dar acum iată că am reușit, ne-au ieșit rezultatele, sunt fericit, și e fericit și președintele Radu Constantea, am obținut ce am dorit. Acum ne vom putea concentra pe ultimele două partide și mai ales pe finala Cupei României. Am scăpat de un stres uriaș, e problema mea asta, că mă responsabilizez foarte tare, mă stresez tare. Ce mă interesează pe mine acum este să refac jucătorii pentru meciul de peste 7 zile, nu e loc de altceva”, a spus Sabău

Referitor la prelungirea contractului cu ”U”, Sabău venind la Cluj în primele zile ale lui ianuarie, acesta a spus la conferință că ”Nu mă gândesc acum la discuții despre un nou contract, nu e momentul, discutăm la final de sezon”.

Curierul de Cluj a filmat conferința și v-o oferă:

https://www.facebook.com/100089794364782/videos/1077750129848067

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *