VIDEO Ivan Martic, fundaș, ”U” Cluj, înainte meciului cu Hermannstadt: ”Mi-ar plăcea să joc finala!”

Ivan Martic, 6 meciuri titular la U Cluj, elvețian, fundaș dreapta, a vorbit, marți, pe larg despre situația sa la echipă dar și despre meciul de astăzi din Cupa României, Hermannstadt-U Cluj, ora 19.00.

Martic a spus că „toată echipa am dormit în prima repriză cu UTA (2-0 pentru arădeni n.r.). Apoi nu ne-am putut reveni. Mie mi-ar plăcea să joc în finala Cupei României, mai ales pentru fani dar cel mai important este să ne salvăm de la retrogradare. Lupta e foarte strânsă pentru că sunt diferențe mici de puncte între cele 10 participante din play-out. Așa atmosferă ca la CFR-U demult nu am văzut, a fost senzațional”.

Elvețianul Martic a cucerit Cupa în 2018, când era la Universitatea Craiova, chiar după o finală cu Hermannstadt, 2-0 pe Arena Națională.

 

Întrebat cum se simte la Cluj, Martic a spus că foarte bine și că a venit aici în iarnă deoarece a realizat că oferta a fost bună.

Fotbalistul a venit sub formă de împrumut de la FC U Craiova, având încă un an contract cu echipa oltean. Nu se știe ce va face din vară elevul lui Sabău.

A spus că îi placela Cluj, că e oraș mare și nu îl recunoaște lumea ca la Craiova, dar și că e un oral cu aer germanic, mai aproape de Elveția lui. ”Dar prețurile se apropie de Elveția”, a remarcat fotbalistul.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *