VIDEO USR Cluj i-a criticat dur pe primarul Boc și pe Alin Tișe pentru duhoarea din Cluj

Președintele USR Cluj, Oana Murariu, consilierul județean Elena Muscă și consilierul local municipal Alexandra Oană, au susținut marți o conferință de presă în dreptul Centrul Integrat de Management al Deșeurilor din zona Pata Rât.

Subiectul conferinței a fost duhoarea, mirosul pestilențial care a venit peste municipiu.

„De ieri, cetățenii municipiului Cluj Napoca suferă din cauza mirosului pestilențial pe care îl împrăștie gunoiul, de aici, din spatele nostru.

L-am chestionat astăzi în ședința de consiliul local pe domnul primar Emil Boc asupra cauzelor, deși în răspunsul oficial pe care Primăria Cluj-Napoca l-a dat cetățenilor care au sesizat problema, sute, în răspuns erau invocate condițiile meteorologice, romii de la Pata Rât și fermierii, Emil Boc a pasat din nou răspunderea: Supercom este de vină pentru că nu sortează și nu tratează gunoiul colectat și depozitat aici așa cum se spune în contract că ar trebui să se întâmple.

Și acest lucru se întâmplă după ce atât Primăria Cluj-Napoca cât și Consiliul Județean Cluj au majorat prețul gunoiului deși USR le-a atras atenția în repetate rânduri că Supercom nu sortează gunoiul și nu tratează gunoiul.

Rezultatul l-am simțit zilele acestea. Toți clujenii au simțit și simt în continuare din păcate mirosul pestilențial. Atât Alin tișe cât și Emil Boc sunt în CA la ADI EcoMetropolitan Cluj care are datoria să monitorizeze contractul cu Supercom firmă care deține monopolul total asupra gunoiului în județul Cluj. Au puterea și au responsabilitatea să se asigure că așa ceva să nu să nu se întâmple, să fim sufocați în case din cauza mirosului” a declarat deputatul Oana Murariu, președintele USR Cluj.

Distribuie articolul pe social media: