Calcan: “O victorie cu CFR ar fi foarte dulce”

Într-un interviu acordat siteului clubului universitar, în perioada în care echipa se află în cel de-al doilea cantonament al verii, desfășurat în Austria, extrema venită de la retrogradata FC Argeș, a vorbit despre amintirile pe care le are din perioada în care a făcut primii pași în prima ligă și despre obiectivele pe care și le propune pentru următorul sezon competițional.

“Sunt încântat să mă întorc acasă și să îmbrac din nou tricoul Universității Cluj. Este clubul unde am crescut și unde am făcut primii pași în fotbalul profesionist. Vreau să reprezint în continuare acest club cu mândrie și cu devotament. Am venit în 2008 în Cluj-Napoca, au fost niște selecții la școala de fotbal Ardealul, am venit împreună cu alți câțiva colegi, am luat selecțiile și am stat doi ani acolo. Am ajuns la “U” Cluj în 2010, am debutat în prima ligă într-un meci cu Dinamo, jucat în Ștefan cel Mare. Îmi aduc aminte cu drag cum am sărbătorit victoria din 2015 cu CFR, au fost câteva momente frumoase, dar a fost și deznodământul cu falimentul care…a fost un moment greu pentru tot Clujul.

“Îmi doresc să intrăm în playoff și să câștig un trofeu la Universitatea”

Au fost momente când eram în Olanda și mă gândeam să revin la “U” Cluj. Domnul Hagi m-a convins să revin în România, era un proiect frumos, care s-a transformat în Farul și a devenit din nou campioană. Am vrut să dau curs acelei oferte și a fost un pas bun în carieră pentru mine. M-am mai gândit să revin la “U”, dar nu s-au concretizat lucrurile. Au luat-o de jos, din Liga a IV-a, au fost momente grele. Eu eram tânăr, în creștere și voiam să mențin un anumit nivel, să progresez. […] Acum, e un grup bun, există multă calitate, atât din punct de vedere fotbalistic, cât și calitate umană, iar asta cred eu că ne poate face să ne atingem obiectivele în acest sezon. Personal, îmi doresc să intrăm în playoff și să câștig un trofeu. O victorie cu CFR ar fi foarte dulce”, a declarat Andreias Calcan.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *