Corvinul Hunedoara – Unirea Dej 4-0. Se amână prima victorie de la revenirea lui Dragoș Militaru

Unirea Dej a pierdut duelul din deplasarea de la Hunedoara, scor 0-4 contra Corvinului, echipă aflată cel puțin pentru moment pe primul loc al ligii secunde. Oaspeții rămân pe locul 18, având doar 3 victorii în acest sezon.

Revenirea lui Dragoș Militaru pe banca Unirii Dej nu a avut impactul la care se așteptau suporterii clubului ardelean. Alb-albaștrii au cedat în deplasare la Corvinul și rămân în zona locurilor de retrogradare și după această etapă. Dejul ocupă locul 18 în clasament, cu numai 10 puncte acumulate după primele 12 etape.

Gazdele au început în ofensivă meciul de pe Arena „Michael Klein” și au reușit să deschidă scorul în minutul 11, când Coman a profitat de greșeala lui Chindriș și a reluat în plasă din câțiva metri. Portarul revenit între buturi n-a reușit să prindă mingea centrată de Neacșa, iar fostul atacant de la CFR Cluj n-a iertat. Hunedorenii au intrat cu avantaj minim la cabine, însă era doar o chestiune de timp până când aveau să-și majoreze diferența, mai ales că Dejul n-a contat deloc în ofensivă.

Neacșa (56) l-a surprins pe Chindriș cu un șut la colțul lung din lovitură liberă și a „dublat” avantajul gazdelor. Pe final, Coman (80) și Mitran (86), cu primul său gol în acest sezon, au definitivat opera arătată în teren de elevii lui Florin Maxim. Cu această victorie, Corvinul devine noul lider al ligii 2, cel puțin până la meciurile celor de la Unirea Slobozia și CSC Șelimbăr.

Unirea Dej bifează, astfel, a doua cea mai drastică înfrângere din acest sezon. Ardelenii au mai pierdut o singură dată la o diferență de 4 goluri, în luna august, când CSA Steaua s-a impus la Dej cu 2-6. Pentru elevii lui Dragoș Militaru urmează disputa de pe teren propriu cu CSM Reșița, programată la sfârșitul săptămânii viitoare, în vreme ce Corvinul Hunedoara se va deplasa la Alexandria pentru duelul cu echipa locală.

Echipele de start:

Corvinul 1921 Hunedoara

12.Lefter – 13.Iacob, 6.Lică, 30.Manolache, 98.Velisar – 10.Neacșa (C), 97.Hrezdac, 8.Bradu, 7.Lupu – 11.Ion, 9.Coman

Rezerve: Roman – Pop, Pocioian, Mitran, Antonov, Chindriș, A. Nicolae, Hergheligiu, Predică

Antrenor: Florin Maxim

FC Unirea Dej

12.Chindriș – 98.Negrea, 5.Kereki, 21.Pop Daniel, 30.Șuteu – 8.Stancovici, 99.Adrian Pop (C), 13.Chira – 10.Blaj, 7.Golda, 14.Piftor

Rezerve: 1.Pop, 28.Anca-Trip – 2.Zamfirescu, 33.Pruteanu, 11.Georgiu, 80.Vl. Stancovici, 20.Zanc, 18.Fulga, 17.Ciocan

Antrenor: Dragoș Militaru

sursa foto: Răzvan Căucean / Unirea Dej

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *