DERBY DE CLUJ. Ce a spus Toni Petrea după meciul pierdut în fața CFR

Antrenorul Toni Petrea a  vorbit despre meciul pierdut cu CFR în Derby de Cluj, 3-4, după un meci extraordinar al celor două echipe clujene. Universitatea a avut 2-0 dar la final au câștigat feroviarii cu 3-4.

”Suntem afectați, supărați pe acest eșec. A fost un meci intens, cu multe răsturnări de scor. Am jucat foarte bine prima repriză, puteam aveam și 4-0 dar am luat gol prostește, pe o inexactitate personală in ultima secundă din prima repriză și i-am băgat în meci înapoi. Apoi a doua repriză au fost ei mai buni în primele 20 de minute, ne-au egalat și au condus, noi ne-am mobilizat, am egalat, am luptat. Băieții au dat tot ce au putut dar am făcut multe greșeli. Iliev a apărat bine și tot a luat patru goluri. În zona defensivă am avut cele mai multe probleme, în față am jucat bine dar în apărare nu a funcționat sistemul, mai ales în a doua parte. Vreau să mulțumesc publicului pentru modul în care ne-a susținut, a fost fantastic, a fost un Derby adevărat. Dar suntem supărați, nu vreau să mai vorbesc la cald, acum, vom analiza ce s-a întâmplat”, a spus Petrea.

Acesta nu s-a referit la posibilitatea de a fi debarcat după acest meci deși imedat după meci siteul de specialitate gspr.ro a și scris că Petrea e pe cale să plece și că U negociază cu Sabău și un antrenor croat.

Distribuie articolul pe social media: