DERBY DE CLUJ. Chipciu, U: „Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare”

Mijlocașul lui U, Alex Chipciu, după U Cluj – CFR Cluj, a făcut o serie de declarații incendiare, la final, la flas-interviul Orange Sport.

„Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare.

Nu știu ce e de făcut. Țip, mă agit ca nebunul. Sută la o sută o iau razna și trebuie să găsesc o soluție. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îți dai seama.

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau și ei. A fost același scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova – U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum.

Nu fac mișto sau caterincă, dar dacă continui să joc așa fotbal voi păți ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, la microfonul Orange Sport.

 

Distribuie articolul pe social media: