FOTO Furtuna a făcut ravagii în județ. Bilanțul daunelor

Furtuna de marți după amiază a făcut ravagii în județul Cluj. Iată daunele comunicate de forțele ISU Cluj-Napoca care au intervenit pe teren:

Un copac a căzut pe DN1 E60, în apropiere de Huedin. Intervin pompierii în aceste momente. Un alt copac a căzut pe carosabil între Popești și Corușu. Intervin pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca.
Tablă căzută de pe acoperiș pe strada Arinilor

La Cluj-Napoca au intervenit pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca pe strada Tudor Vladimirescu, unde s-a raportat un copac căzut peste trei autoturisme. Până acum, nu s-au înregistrat victime în județ. Și pe strada Fântânele s-a raportat o situație de răsturnare de copaci. În cele din urmă, s-a luat decizia ca forțele ISU  să se deplaseze pe strada Fântânele. Pe Tudor Vladimirescu ISU e sprijinită de către Serviciul Spații Verzi din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. În Cluj-Napoca se intervine pe strada Tășnad și în apropiere de Piața Abator, pentru a degaja arbori căzuți.

Pompierii de la Detașamentul Dej intervin în aceste momente pe strada Regina Maria, unde s-a raportat un copac căzut. Echipajele dejene se află simultan și pe strada 1 Mai, pentru a degaja un arbore. În localitatea Buza se vor deplasa pompierii de la Punctul de Lucru Mociu, unde un acoperiș a căzut într-o curte. O persoană a suferit atac de panică, astfel că forțele vor fi însoțite de o ambulanță SMURD.

Pe de altă parte, pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați pentru a degaja un arbore în localitatea Morlaca.

 

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *