Deac, răspuns după declarațiile tatălui său: „Nu am nevoie de avocați! N-am dormit toată noaptea!”

Ciprian Deac (37 de ani) a reacționat după zvonurile apărute că între el și antrenorul Andrea Mandorlini ar exista o ruptură. Tatăl fotbalistului vorbise în spațiul public despre situația sa la club și îi cerea italianului explicații de ce fiul său nu joacă, spunând că este „umilit în propria casă”.

Deac a vrut să clarifice situația în care a fost prins la mijloc. Acesta spune că nu există tensiune în vestiarul fostei campioane, ba din contră, atmosfera este una bună iar echipa se concentrează pentru ultimele meciuri din acest an. Mijlocașul a comentat și declarațiile făcute de tatăl său, susținând că ar fi preferat să ajungă subiect de presă o problemă din interiorul clubului.

Conducerea lui CFR Cluj a lămurit situația lui Ciprian Deac, care a jucat doar 12 minute în acest sezon
Deac a fost om de bază la CFR până în acest sezon // sursa foto: Digi Sport

Deac: „Nu intru în niciun conflict, nu-mi place scandalul”

„Încă de când a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situația și să spun că nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales acum când au mai rămas de jucat 6 meciuri iar noi trebuie să fim concentrați.

Voiam să vă cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de o parte îl înțeleg și tatăl meu, e subiectiv și orice tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult. Nu pot să accept asemenea lucruri, dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu sunt un tip care nu intră în niciun conflict și nu-mi place scandalul.”, a declarat mijlocașul pentru pagina de Youtube a clubului.

„Nu am dormit toată noaptea! Nu am nevoie de avocați!”

„Vreau să lămuresc această situație și să spun că vestiarul nu e afectat, suntem în continuare uniți și toți băieții sunt concentrați la meciurile care urmează. Am vorbit și cu antrenorul, nimănui nu-i place să vadă asemenea articole și îl înțeleg pe dânsul. Cred că cel mai rău din această poveste eu am ieșit, am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați sau ca cineva să vorbească în numele meu. Nu știam de acest articol, am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că nu mă reprezintă aceste lucruri. Sunt foarte supărat, azi-noapte nu am putut să dorm pentru că m-au afectat foarte tare aceste lucruri.

Atmosfera în vestiar este foarte bună, ne-am pregătit toată săptămâna foarte bine, urmează meciuri grele. E o perioadă în care ne putem încărca bateriile pentru ultimele 6 meciuri, urmează meciuri foarte grele și sperăm ca în acest an să fim pe primul loc. Nu este trist că nu am profitat să ajungem pe primul loc, e trist că nu am câștigat ultimele meciuri pentru că, în final, contează doar să fii pe primul loc.

Am încredere în grup, sunt jucători valoroși dar nu putem construi o echipă peste noapte. Îi înțeleg pe suporterii noștri, dar muncim la acest aspect, iar eu cred că dacă avem încredere și cu ajutorul lui Dumnezeu vom termina acolo sus.”, a încheiat fostul jucător de la Rapid și Schalke 04.

Mandorlini l-a sărit din schemă

Până nu demult om de bază în echipa ardelenilor, Deac a ieșit din „primul 11” al echipei mai întâi forțat de o accidentare de umăr, apoi după înlocuirea lui Dan Petrescu cu Andrea Mandorlini pe banca tehnică. Italianul a schimbat sistemul din 4-2-3-1 în 3-5-2, iar veteranul CFR-ului nu și-a mai găsit locul în teren. Acesta a fost titular de numai 5 ori în actualul sezon, chiar dacă era anunțat ca fiind apt de joc încă dinainte de debutul noii ediții.

38 de ani va împlini Deac în luna februarie a anului viitor

sursa foto: captură Youtube CFR 1907 Cluj

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *