Încă o plecare de la CFR Cluj! După Yeboah, clujenii pierd încă un atacant de bază în sezonul trecut

Continuă schimbările la nivelul lotului la CFR. După ce zilele trecute s-a oficializat plecarea lui Emmanuel Yeboah (20 de ani, atacant) la Brondby, locul 3 în Danemarca, clujenii ar fi pe cale să vândă încă unul dintre jucătorii de bază din sezonul precedent.

Este vorba despre Rangelo Janga (31 de ani, atacant), cel care nu a prins niciun minut sub comanda lui Andrea Mandorlini în acest sezon și care ar fi dorit de o echipă din Iran și alta Arabia Saudită, liga secundă. Conform jurnalistului Cristi Coste, s-ar fi ajuns deja la un acord privind vânzarea jucătorului, rămâne de văzut doar echipa cu care va bate palma internaționalul din Curacao.

„Janga pleacă, e 100%! A fost deja scos de pe lista pentru campionat, deci nu poate juca în Superligă în acest moment”, a declarat jurnalistul în exclusivitate pentru Fanatik.

Conform aceleiași surse, atacantul care a reușit 10 goluri în 31 de partide de campionat pentru ardeleni s-ar afla acum în Olanda și urmează să decidă pentru care dintre cele două echipe va alege să joace. În schimbul său, CFR va încasa o sumă modică, aproximativ 250.000 de euro.

Emmanuel Yeboah a fost prezentat la noua echipă / Sursă foto: brondby.com
Yeboah a fost deja prezentat la noua sa echipă. Pentru el, ardelenii vor încasa 1,5 milioane de euro / sursa foto: brondby.com

Bun pentru Dan Petrescu, inutil pentru Mandorlini

Janga a ajuns la Cluj vara trecută, după ce ultima oară evoluase pentru Apollon Limasol, și a fost adus la cererea lui Dan Petrescu, cel care era atunci antrenorul grupării din Gruia. „Bursucul” l-a folosit în aproape fiecare partidă de campionat, chiar și atunci când echipa traversa o formă mai slabă și ieșise din calculele pentru câștigarea campionatului.

Fostul jucător de la Astana sau Gent a marcat golul care a adus cea mai importantă victorie a CFR-ului în ultimii ani pe plan european, 1-0 contra Slaviei Praga, în grupele Conference League. Totuși, Janga n-a intrat în planurile lui Andrea Mandorlini pentru acest sezon, acolo unde clujenii îi mai pot folosi pe Daniel Bîrligea, Jefte Betancor și ultima achiziție, Luka Juricic, transferat de la Pyunik Erevan.

900.000 de euro este cota de piață la care este evaluat Janga pe site-urile de specialitate

sursa foto: Antena Sport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *