Jefte, prima reacție după plecarea de la CFR: „Eram nefericit! Am făcut o greșeală!”

Atacantul Jefte Betancor (30 de ani) a vorbit prima oară despre plecarea de la CFR Cluj. Spaniolul va rămâne liber de contract cel puțin până la următoarea perioadă de mercato, care se va deschide în ianuarie.

Fotbalistul trecut pe la FC Voluntari și Farul a acordat un interviu pentru Prosport și a discutat despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Jefte a explicat gestul de la pauza meciului cu Farul, când a plecat de la stadion după ce a fost schimbat și a intrat în conflict cu tehnicianul Andrea Mandorlini.

Jefte a marcat 2 goluri în acest sezon pentru CFR // sursa foto: Ziarul Făclia

Jefte: „A fost greșeala mea, dar eram foarte supărat!”

„Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părți. Eu nu jucam foarte mult și nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit și am spus că e imposibil să mai rămân așa, pentru că eram schimbat de fiecare dată. De la meciul cu Adana, când am și marcat, eu jucasem doar două meciuri ca titular și am fost schimbat de fiecare dată.

Am văzut că a spus (n.r. Mandorlini) că am jucat în fiecare meci. Este adevărat dar, jucam câte 20 de minute. Respect deciziile antrenorului, dar am vorbit cu clubul că e mai bine să terminăm contractul pentru că nu jucam cât îmi doream. A fost o greșeală (n.r. că a plecat la pauza meciului cu Farul) și am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul și cu președintele. Le-am spus că e greșeala mea, dar am fost foarte supărat.”, a declarat Jefte într-un interviu acordat pentru sursa citată.

Atacantul a precizat și ce va face în perioada în care va fi liber de contract. Acesta crede că CFR poate câștiga campionatul, chiar dacă apărarea a fost slăbiciunea echipei în ultima perioadă. Mai mult, spune că nu regretă alegerea de a semna la Cluj, deși s-a simțit mai bine în perioada în care evolua pentru Farul.

„Cred că CFR sută la sută poate câștiga campionatul. Sunt jucători foarte buni. Este o echipă bună, cu jucători foarte buni. Mai sunt discuții, dar sunt normale. Așa e peste tot. Însă atmosfera e bună.

La Farul eram foarte fericit. Iubesc Constanța, iubesc antrenorul, jucătorii, fanii. Dar am venit la CFR pentru că era cea mai bună echipă din România. Nu a fost bine și am decis asta pentru mine. Pentru mine e foarte important să mă simt bine unde joc, să am încredere în mine.

Acum mă întorc în Spania. Vreau să stau cu familia, cu soția mea și să îmi liniștesc mintea. Iar în ianuarie sper să îmi găsesc o echipă unde să marchez multe goluri. O să dau totul ca să marchez și să joc. În fotbal, când nu ești bine mental, lucrurile nu merg bine.”, a încheiat atacantul care a mai trecut pe la Arandina, Mattersburg sau Ried înainte de a ajune în România.

1.000.000 este cota sa de piață în acest moment

2 goluri în 17 meciuri a înscris Jefte pentru CFR în acest sezon

sursa foto: iAM Sport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *