Dumitru Dragomir nu e sigur de postul lui Mandorlini: „Dacă nu face asta, îl dă sigur afară!”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal între 1996-2013, a comentat posibila demitere a lui Andrea Mandorlini (63 de ani) de la CFR Cluj.

„Mitică” Dragomir crede că patronul clubului din Gruia, Ioan Varga, îl va demite pe antrenorul italian în cazul în care echipa se va îndepărta de podium. Ardelenii sunt pe locul 2 în acest moment, la doar 3 puncte în spatele lui FCSB, însă au ratat mai multe șanse de a ajunge pe prima poziție. În decurs de o lună, alb-vișiniii au remizat cu toate cele trei nou-promovate, anume Dinamo (1-1), Oțelul (0-0) și Poli Iași (3-3).

Andrea Mandorlini, concediat de CFR Cluj? Cristi Balaj dă un răspuns: „Doar rezultatele îl țin”
Andrea Mandorlini a mai antrenat în Gruia între 2009 și 2010 // sursa foto: Prosport

„Dacă nu ajunge în primele 3 locuri, îl dă sigur afară. Neluțu e învățat cu locul 1 și să-i vină niște bani. Așa, dacă pierde banii..nu cred că mai rămâne.”, a spus Dragomir în cadrul emisiunii „Profețiile lui Mitică”, de pe Fanatik.ro

Andrea Mandorlini se află la a doua experiență în România. Prima, între 2009-2010, a fost tot la CFR, alături de care a câștigat al doilea titlu de campioană din istoria clubului. După un start modest de sezon, italianul a fost demis și înlocuit cu Sorin Cârțu cu doar câteva zile înainte de primul meci din grupele Ligii Campionilor.

sursa foto: GSP.RO

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *