Muhar, declarație războinică înainte de derby: „Vom da totul pentru acest meci!”

Karlo Muhar (27 de ani) a fost MVP-ul partidei câștigate de CFR Cluj contra Farului, scor 3-1. Mijlocașul croat a marcat primele două goluri ale echipei sale, care se apropie la doar un punct de primul loc, ocupat de FCSB.

Fotbalistul ajuns în Gruia vara trecută de la CSKA Sofia a ajuns la 4 goluri în acest sezon, cu unul mai puțin decât reușise în stagiunea trecută, atunci când a înscris de 5 ori în 33 de meciuri de campionat. Pe precedentele două din această ediție le marcase tot într-o singură partidă, la Voluntari, acolo unde ardelenii au învins cu 4-1.

Ce a spus Karlo Muhar după ce CFR Cluj a reușit să întrerupă seria neagră a  rezultatelor
Karlo Muhar a ajuns la 9 goluri în 46 de meciuri pentru CFR Cluj în campionat // sursa foto: Digi Sport

Muhar: „Dacă facem asta, cred că suntem favoriți!”

„Nu înscriu trei goluri, sunt suficiente două, nu e necesar pentru un mijlocaș (râde). Mă simt extraordinar, aveam nevoie de această victorie. chiar mi-am dorit asta. A fost un joc foarte important, pentru că știu ce ne-au făcut anul trecut și am vrut să demonstrăm noi de această dată. Asta am arătat astăzi și sperăm că vom continua.

De dimineață mi-am zis că îmi doresc să câștig acest meci, astăzi pe teren am simțit această dorință de a demonstra ceva, de a arăta că CFR merită să fie pe prima poziție. Vrem să continuăm așa, suntem puternici pe teren, am jucat bine 1 la 1 și, dacă facem asta, cred că suntem favoriți.

Derby-ul e mereu un derby, astăzi și fanii ne-au vorbit despre acel meci și e o motivație specială pentru noi. Nu contează că e în campionat sau în Cupă, vom da totul pentru acest meci și sperăm că vom câștiga.”, a declarat jucătorul la finalul meciului cu Farul.

CFR Cluj rămâne pe poziția a 2-a după această victorie, însă se apropie la doar un punct de liderul FCSB. Următorul meci pentru ardeleni va fi derby-ul orașului, contra lui U Cluj, pe Cluj Arena. Duelul din Cupă este programat joi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul #2 din grupele competiției.

sursa foto: Prosport

Distribuie articolul pe social media: