Nici bine n-a venit că pleacă de la CFR! Portarul adus în această vară va fi împrumutat

CFR Cluj va renunța la unul dintre cei patru portari de care dispune în acest moment. Cătălin Căbuz (27 de ani), transferat chiar în această vară de la Chindia Târgoviște, ar urma să fie împrumutat de către ardeleni.

Se mai și pleacă de la CFR. După ce clubul a anunțat ieri venirea atacantului Luka Juricic de la Pyunik Erevan, a apărut informația conform căreia clujenii ar urma să se despartă de unul dintre jucătorii aduși chiar în această perioadă de mercato. Conform jurnalistului Cristi Coste, este vorba despre Cătălin Căbuz, ajuns a 4-a variantă pentru postul de portar în Gruia, după Răzvan Sava, Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

L-au transferat în plin sezon

Cu toate că și-a asigurat serviciile portarului încă din luna februarie a anului curent, Căbuz n-a fost nici măcar trecut pe banca de rezerve la vreun meci din acest sezon. Mai mult, clubul l-ar fi scos de pe lista pentru campionat, astfel că șansele goalkepper-ului de a apăra poarta CFR-ului în acest sezon au devenit aproape nule.

Trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Viitorul sau Hermannstadt, viitorul lui Căbuz nu a fost încă decis, însă șansele ca acesta să fie împrumutat au crescut considerabil, anunță Cristi Coste pentru Fanatik.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Nici bine n-a venit că pleacă de la CFR! Portarul adus în această vară va fi împrumutat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *