REMONTADA spectaculoasă CFR în DERBY DE CLUJ. 3-4 pentru feroviari

CFR Cluj a învins cu 4-3 pe U Cluj, în Derbyul de Cluj, jucat pe Cluj Arena în fața a 22.000 de clujeni. A fost un meci palpitant, frumos, cu 7 goluri și cu spectacol în tribune.

Prima repriză Universitatea a pornit ca din tun și a asaltat efectiv poarta celor de la CFR. U a impins jocul prin Nistor spre vârfurile Daniel Popa și Ianis Stoica. Și surpriza a venit tocmai de la ultimul, care după o lungă perioadă de secetă a semnat o ”doppieta” spectaculoasă aruncând în aer publicul!

Primul gol l-a marcat după o îmbulzeală în careul feroviar iar al doilea după o combinație cu Chipciu, care a intrat în careu, a fentat un adversar, și i-a pasat lui Stoica care a marcat fără probleme din apropiere.

CFR a fost de nerecunoscut în prima repriză dar un înger păzitor ține mereu cu echipa feroviară astfel că, atunci când nimeni nu se aștepta, în ultimele secunde ale primei reprize, Otele a marcat un gol foarte important, cu care CFR a reintrat în meci.

Repriză secundă de povestit nepoților

A doua repriză a fost fantastică, cu CFR renâscând din cenușă. Feroviarii s-au aruncat spre egalare si au reușit să ducă scorul la 2-2 prin golul lui Avonou. Otele a mai avut înainte și o bară. Apoi un stadion întreg a înmărmurit când Ajeti a  înscris golul 3 cu galeria feroviară în delir.

La 2-3 U nu s-a lăsat și a luptat pentru egalare împinsă de un public fantastic. Și minunea s-a întâmplat, Stoica a scos penaltyul iar Nistor a egalat meritat. Dar bucuria nu a durat mult pentru că la o fază lucrată vertical, Betancour a intrat ca în brânză prin defensiva lui U și a marcat golul de 3-4!  Era minutul 82 și speranțele lui U s-au prăbușit.

În ciuda eforturilor și a două ocazii bune,  Universitatea nu a mai putut egala și a pierdut Derbyul de Cluj cu CFR.

U Cluj – CFR Cluj, echipe de start:

U Cluj: Iliev – Oancea (Dimitrov, min 79), Pițian, Miron (Filip, min 63),  Mitrea, Vătăjelu (Tescan, min 79)- Nistor, Bic (Popadiuc, min 88), Chipciu – Stoica, Popa
Rezerve: Gorcea, Dimitrov, Filip, Perianu, Simion, Hofman, Tescan, Calcan, Popadiuc
Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic – Krasniqi, Avounou (Konoplianka, min 85), Tachtsidis, Muhar, Camora – Bîrligea (Betancor, min 73), Otele (Morgan, min 85).

Rezerve: Hindrich, Țîru, Morgan, Filip, Deac, Fica, Konoplyanka, Mihai, Jefte
Antrenor: Andrea Mandorlini

Au marcat: I. Stoica 10, ’38, Nistor ’78 p.  / Otele ’45+3, Avounou ’56, Ajeti ’68, Betancor ’82

Cartonașe galbene: Dimitrov (90+2), Chipciu (90+13) // Kresic (75), Betancor (83), Sava (90+12)

Arbitru: Sebastian Colțescu (București) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: Andrei Chivulete (București) / Arbitru AVAR: Andrei Constantinescu / R1: George Găman (Craiova) / Observator arbitri: Octavian Șovre (Satu Mare)
Stadion: „Cluj Arena” (capacitate – 30.201 locuri)

 

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *