Romario Pires, U Cluj, înaintea partidei cu Sibiul: ” Nu putem să ne pregătim doar pentru finală și să nu jucăm bine meciul ăsta!”

Mijlocașul Universității Cluj, Romario Pires a prefațat astăzi alături de  antrenorul Ioan Ovidiu Sabău meciul din deplasare contra celor de FC Hermannstadt, de vineri, 18 mai, ora 17:30.

”Sperăm să mergem cu bine și să ne întoarcem și mai bine, dar mai întâi trebuie să ne gândim la ziua de vineri pentru că este un meci foarte important. Eu zic că în primul rând, trebuie să respectăm competiția. Jucăm în prima liga a României, mai este un meci și este foarte important să respectăm oponentul pe care îl avem. Nu putem să ne gândim la finala Cupei pentru că mai sunt 5-6 zile până la ea și trebuie să ajungem bine pregătiți acolo. Nu putem să ne pregătim doar pentru finală și să nu jucăm bine meciul ăsta, apoi ne trezim greu!”, a spus Pires.

Bilanțul meciurilor de la Sibiu

”Sezonul ăsta am mai avut două meciuri acolo, care din fericire au fost bune pentru noi. Sperăm să mai avem două meciuri foarte bune acolo și să terminăm sezonul așa cum trebuie.”

Ce ar însemna câștigarea Cupei pentru el

”Forte mult ar însemna! Închei un ciclu victorios, adică, pot să intru în istoria clubului și asta pentru mine, pentru coechipierii mei, cred că înseamnă ceva foarte, foarte mare. Numai așa cred că se poate intra în istoria unui club, poți să faci 100 de meciuri, să dai goluri, dar cele mai importante sunt trofeele pe care le lași în vitrină, pe care o să vină peste ani nepoții, strănepoții să se uite că familia lor a făcut parte din istoria asta.”

Cum se simte după accidentare

”Foarte bine! Chiar dacă e sfârșitul sezonului, ma simt din ce în ce mai bine. Am încercat să revin cât mai repede, am încercat să mă pregătesc, să pot să ajut echipa, colegii dar în acest ultim meci mă bucur că am reușit să prind câteva minute și acum ma simt bine, sunt la dispoziția antrenorului.”

Despre suporterii universitații

” Sunt sigur că suporterii o să ajungă acolo în număr cât mai mare și nu ne gândim la ce face Sepsi”

”Fanii noștri deja au înțeles că trebuie să vină acolo să susțină ”U” Cluj, să facă un spectacol frumos și să sprijine echipa, alte lucuri nu cred că se vor întâmpla.”

Text și foto: Sebastian Ciocîrlan, student, an 1, jurnalism UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *