S-a decis cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj!

Rapid și CFR Cluj vor fi față-n față în etapa a 10-a a Superligii, într-un duel programat luni, de la ora 21:00. Conform Gazetei Sporturilor, șeful CCA, Kyros Vassaras, s-ar fi decis asupra arbitrului care va oficia la această partidă.

Kyros Vassaras / sursa foto: gsp.ro

Derby-ul Rapid-CFR, condus de un arbitru care nu e pe lista FIFA

După ce ultima etapă a fost presărată de greșeli mari de arbitraj, vizate fiind meciurile Farul-FCSB și CFR Cluj-Petrolul, șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, s-ar fi decis asupra arbitrilor care vor conduce de la centru meciurile din următoarea etapă.

Cum nici Sebastian Colțescu, nici Istvan Kovacs, doi dintre cei mai importanți arbitrii din campionatul intern, nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor etapa precedentă, se pare că șeful CCA a ales ca la Rapid – CFR Cluj să meargă pe mâna unui arbitru care nu se află pe lista FIFA. Conform sursei citate, la cel mai important meci al etapei cu numărul 10, la centru se va afla Adrian Cojocaru.

Adrian Cojocaru / sursa foto: Digi Sport

Cine este Adrian Cojocaru

Originar din Galați, Cojocaru (43 de ani) este unul dintre cei mai experimentați „centrali” din campionatul nostru. Cu toate acestea, el nu a excelat vreodată și nici nu a fost considerat ca fiind printre cei mai importanți arbitrii. A condus doar 5 jocuri în acest sezon, câte o dată atât pe Rapid, cât și pe CFR. Ultima oară a fost oficiat meciul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 3-0, în etapa a 8-a.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media: