Suporterii CFR-ului sunt revoltați de data în care a fost programat derby-ul cu U

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 30-a Ligii 1. În cadrul ei va avea loc un nou episod din Derby-ul Clujului, meci care se va disputa de această dată pe arena din Gruia.

Meciul dintre CFR Cluj și U Cluj a fost programat pentru data de luni, 13 martie de la ora 20:30. Pasionații fotbalului au rămas surprinși când au văzut ziua în care a fost programat derby-ul cu cea mai lungă tradiție din istoria României, meciurile de o asemenea însemnătate fiind, în general, programate în decursul weekend-ului.

Suporterii CFR-ului sunt ofensați de această programare, astfel că aceștia au reemis un comunicat pe pagina de facebook Peluza Vișinie.

În viziunea acestora principalii vinovați pentru programarea intr-o zi de luni a derby-ului, sunt LPF și televiziunile care dețin dreptul de transmisie al partidelor de fotbal.

LPF si Digisport dau din nou dovada de ignoranță si reavoință prin programarea rusinoasa ostentativă a celui mai vechi derby din țară într-o seară târzie de luni.

Clujul este un oraș istoric și reprezentativ al României, casa celor mai vechi două echipe din Superligă, cu un derby mai vechi de un secol și cu una dintre echipe fiind cea mai titrată din ultimii 20 de ani. Desigur ne referim la echipa noastră, singura care face performanță atât pe plan național cât și internațional. Considerăm această programare un afront adus atât cluburilor, suporterilor clujeni și a ardelenilor în general.
In ciuda piedicilor vă promitem că atmosfera meciului va acapara toată România indiferent de ora și zi…
Rușine SuperLiga României , rușine Digi Sport” se arată în comunicatul suporterilor CFR-iști.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *