Malele a fugit de la CFR pentru că nu îl mai suportă pe Dan Petrescu! UPDATE: Varga infirmă acest lucru

UPDATE

Patronul echipei din Gruia, Neluțu Varga, a reacționat pentru Prosport, la incertitudinea privind situația atacantului:

„Băiatul ăsta nu a fugit de la nicio echipă și nu s-a certat cu nimeni din club. Nu e nici accidentat. A venit la mine și mi-a explicat situația lui. Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj. A avut acordul meu, iar în următoarele zile vom decide ce vom face pe viitor în legătură cu contractul său. Noi îl avem împrumutat de la arabi, dar încă nu am decis nimic în legătură cu Malele” , a declarat Neluțu Varga.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Atacantul angolez Malele nu a făcut deplasarea la Ploiești iar antrenorul Dan Petrescu a spus că nu știe unde e.

„Eu sunt doar antrenor, întrebați conducerea despre Malele. Îi antrenez pe jucătorii care îmi vin la antrenament, iar el nu a mai venit”, a comentat Petrescu după meciul de la Ploiești.

Malele nu a fost la antrenamente de vineri, și-a strâns lucrurile și a dispărut fără să anunțe pe careva din club, scrie gsp.ro.

Africanul s-a plâns în discuțiile avute cu apropiați ai săi că ar fi fost victima unor mesaje rasiste din partea suporterilor lui CFR și că acesta ar fi motivul principal pentru care a părăsit Clujul dar nu există deocamdată, dovezi că el ar fi avut parte de un tratament rasist.

Malele le-a mai spus acelorași persoane și că are o relație proastă cu Dan Petrescu.

CFR l-a împrumutat până la sfârșitul sezonului de la Al Tai, clubul din Arabia Saudită la care lucrează Mirel Rădoi, scrie site-ul citat.

Malele a fost titular doar de 12 ori în campionat și a marcat patru goluri.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *