U Cluj se transformă! Turcii au adus deja primii bani + ce impresar i-a adus la club

Universitatea Cluj se pregătește să devină una dintre echipele importante ale campionatului după ce s-a anunțat că echipa va fi sponsorizată de un grup de investitori turci. Mai mult decât atât, se așteaptă ca în 2025 aceștia să preia clubul cu totul, anunță Fanatik.ro

U Cluj e pe locul 10 în acest moment, cu 20 de puncte // sursa foto: ProSport

Giovanni Becali, omul de legătură între U Cluj și Serhan Cetinsaya

Anunțul că un grup de investitori din Turcia ar urma să devină principalii sponsori ai formației ardelene a fost un adevărat boom la echipă, asta după ce în urmă cu o zi s-a vehiculat că Mircea Lucescu ar ajunge noul director tehnic al clubului. Conform aceleiași surse, venirea turcilor lângă echipă s-ar fi făcut prin intermediul impresarului Ioan Becali.

Aceștia și-ar fi manifestat interesul de a prelua o echipă cu istorie importantă în România dintr-un oraș în plină dezvoltare. Becali le-ar fi propus varianta U Cluj, astfel că grupul condus de Serhan Cetinsaya (32 de ani), fost vice-președinte la Beșiktaș și om de afaceri în domeniul construcțiilor, s-ar fi îndreptat spre Ardeal. Negocierile cu conducerea „studenților” ar fi durat circa 5-6 săptămâni, după care s-a ajuns la un acord.

Video | Giovanni Becali, românul care și-a făcut casa inspirat din “Scarface”: “Zburau gloanțele! M-am ascuns pe sub bar, de frică”
Giovanni Becali este unul dintre cei mai cunoscuți agenți de jucători de la noi din țară // sursa foto: Digi Sport

800.000 de euro acum, echipa pe mâna lor în 2025

Tot Fanatik.ro anunță că noii investitori ar fi fost încântați de ce au găsit la Cluj și că au decis să investească încă de acum. Nu mai puțin de 800.000 de euro ar fi intrat deja în conturile clubului, urmând ca peste doi ani aceștia să preia întreaga conducere a clubului, atunci când U Cluj ar urma să devină societate pe acțiuni.

Președintele clubului, Radu Constantea, a vorbit despre interesul turcilor de a investi la formația clujeană, însă nu a lăsat să se înțeleagă dacă s-ar fi ajuns sau nu la un acord.

„Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari! Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipa.

Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere”, a spus acesta în cadrul emisiunii ProSport Live.

Turcii negociază preluarea clubului de tradiție din Superliga la restaurant! Avem dovada și imaginile de la discuțiile cu președintele echipei | FOTO EXCLUSIV
Fotografia apărută în spațiul public care ar fi trădat motivul turcilor de a se afla la Cluj // sursa foto: ProSport

sursa foto: Prosport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *