Unirea Dej se dezintegrează: după Dragoș Militaru, alți 5 fotbaliști părăsesc echipa

Unirea Dej a anunțat astăzi despărțirea de alți 5 fotbaliști cu care a reușit calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a în sezonul trecut.

După ce în urmă cu câteva zile clubul a anunțat despărțirile de Dragoș Militaru (33 de ani), antrenorul care a atins cea mai mare performanță din istoria clubului, și golgheterul Alex Pop (23 de ani), transferat la Oțelul Galați, astăzi s-au oficializat alte 5 plecări din cadrul lotului care impresiona în sezonul trecut.

Alți 5 jucători din sezonul trecut OUT. Unul era la Națională

Portarii Dorian Răilean și Bogdan Checicheș, fundașii Gabriel Buta și Ciprian Călugăr și mijlocașul Răzvan Matiș nu vor continua din sezonul viitor la Dej, a anunțat clubul pe pagina oficială de Facebook. Cea mai mare pierdere este Dorian Răilean, portarul titular din Naționala Republicii Moldova.

Cu excepția lui Checicheș, care era portarul de rezervă al echipei, toți ceilalți au fost oameni de bază în mandatul lui Dragoș Militaru. La finalul sezonului regulat, Unirea Dej s-a clasat pe poziția a 4-a, astfel că a evoluat în ultima parte a campionatului în faza superioară a competiției.

Antrenor nou la Dej

Schimbările continuă și la nivelul băncii tehnice, după despărțirea de Dragoș Militaru. Dacian Nastai (50 de ani) va fi cel care va conduce echipa în sezonul viitor. Acesta mai pregătit echipa a doua și cea U19 a FCSB-ului, dar și Olimpia Satu Mare sau Silvania Șimleul Silvaniei. În sezonul trecut, Nastai a antrenat la Unirea Constanța, alături de care a retrogradat în Liga 3.

sursa foto: Liga 2 – ProSport

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *